Trefelling Sør Tjenester

Trefelling Sør tilbyr profesjonell hjelp til alle typer tre-arbeider i hele Agder-området

Trefelling, trepleie, kronerensking, stubbefresing, opprydding og bortkjøring.

Trefelling Sør og Trepleie tilbyr profesjonell service med alle typer trearbeid i Kristiansand, Arendal, Grimstad og Vest Agder. Vi er stolte over å være spesialister innen beskjæring og trepleie samt eksperter med kutting og felling av trær i trange omgivelser.
Vi er sertifiserte og kvalifiserte samt ansvarsforsikret etter gjeldende krav.

TREFELLING

Lite lys?Tette takrenner?Plenen full av kongler?Mye løv om høsten? Vi utfører alle typer trefelling på en sikker og skånsom måte,somoftes vedhjelp av klatreteknikk. Vi er ansvarsforsikret i tryg for inntil 10mill per skadetilfelle.  

STUBBFJERNING

Stubbefresing er en enkel og effektiv løsning for å få fjernet uønskede stubber i hagen. Stubben blir ofte et tilholdsted for maur eller andre skadedyr. Maskinen trenger kun 70 cm bredde fo å ta seg frem.  

FLISKUTTING

Vi kan flise opp kvister etter felling av trær og busker.Kvistene males opp til småflis og kan brukes til kompostering.topplag i blomsterbed,mm eller vi kan kjøre det bort.  

UTLEIE VEDKLØYVER

Vi leier ut bensindreven vedkløyver som har tilhengerfeste.Kunder får gunstig utleieavtale i forbindelse med oppdrag. Dagsleie 400 + mva Ukeleie 800 + mva  

BORTKJØRING

Om ønskelig er vi behjelpelige med bortkjøring av kvister og greiner.

  

UTLEIE FLISKUTTER

Vi leier ut en tilhengermontert fliskutter som kan trekkes etter vanelig personbil (egenvekt ca 800kg) maskinen tar greiner med diameter inntil 15cm. Dagsleie 1000 + mva